Steve’s Forest Living Room

スティーブの森のリビングルーム

Following on from Steve’s Forest Cabin, here is Steve’s Forest Living Room. Unfortunately, I forgot to take a photo of the materials I used. The ‘tree trunk’ to the right was made from a Pringles tube. The room is made from a cardboard box.

スティーブの森の休憩所に続き今回はスティーブの森のリビングルームの紹介です。(経過の写真をとるのを忘れてしまいました) 右の円筒部分はプリングルス、一階の部屋部分は小さめのダンボールの箱を組み合わせています。

The ground floor living room was designed with an old English cottage in mind – with a fireplace, a slate floor and rough plaster walls. Cereal boxes were used to make the furniture and tiles. Real leaves and flowers were used for the rug, pictures and decorations.

一階のリビングは昔のコテージのイメージで暖炉がありスレートの床と塗り壁風にしました。家具などはシリアルなどの空箱、額やカーペット、装飾に葉っぱや花を使いました。

Roof garden and bird’s nest
ルーフガーデンと鳥の巣

The rear of the building
建物裏側

The living room even has a working ceiling light!
シーリングのライトは点灯できます。

10 thoughts on “Steve’s Forest Living Room”

  1. I am speechless! The little details are amazing! I especially love the little pictures on the wall. You must have a lot of patience to do this!

    Reply

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.